OPTREDENS IN 'T VERSCHIET

De lente komt eraan en wij hebben ook gedurende dit seizoen weeral wat optredens in 't verschiet. Meer info over aanvangsuur, adres en reservaties vindt ge als ge hierboven in' t menu op "Optredens" klikt, maar hieronder staat alvast een kort overzicht...
 
Op 25 maart treden we op in GEEL ter ere van de praesesverkiezing van het studentenverbond Atomos. Om 16u al! Een goed excuus dus om in de namiddag al stiepelzat rond te lopen.
 
Op 5 april zijn we een van de headliners op DEISTELROCK. Een sympathiek festivalleke in BAZEL dat steeds meer uit zijn kluiten wast. Verbreken wij mee het recordaantal bezoekers dit jaar?
 
Op 26 april staan we in DEN ENGEL, misschien wel het bekendste café van 't Stad. De paar keren dat we er de laatste jaren speelden worden nu al legendarisch genoemd. Dat belooft dus voor onze passage dit jaar.
 
Op 27 april spelen we - ondertussen ook al naar goede gewoonte - de Irish Pub 'The Harp' in GEEL plat.
 
Op 4 mei zijn we te vinden in een grote tent in HAMME-MOERZEKE. Twee jaar geleden stonden we daar ook. Dat was een groot succes, dus we mogen terugkomen.  Je kan hier trouwens lezen hoe marginaal het er vorige keer aan toeging: http://do69.wordpress.com/2011/05/19/7-mei-2011-katastroof-in-moerzeke/
 
Op 10 mei spelen we op CLAMOTTEROCK, een festival dat vorig jaar ontstond uit de immens populaire Hooifeesten in HERENTHOUT. Elk jaar hebben zij grote namen op de affiche en dit jaar is dat met KATASTROOF natuurlijk niet anders ;-)
 
Ook in de maand juni zijn er nog minstens 5 optredens geboekt. Daarover later meer…
 
Tot op een van de optredens!