NIEUWS

Laatste nieuws

REÏNCARNATIE???

Liggen de roots van Katastroof in Cornwall (Engeland) in de twaalfde eeuw?
Dit, en vele andere dingen komt u te weten in het nieuwe boek van Jos Smos (lees: Jos Hermans) 'REÏNCARNATIE, MIJN ZOEKTOCHT NAAR VORIGE LEVENS'.

https://pnws.be/is-er-leven-na-de-dood-ik-was-gigolo-maar-werd-doodgeknu...
https://atv.be/nieuws/jos-smos-van-katastroof-brengt-bloedserieus-boek-u...

Meer info? Stuur een mailtje.

Jos Smos

ZELDZAME ALBUMS

Voor de fans en de verzamelaars.
Twee nog vrij recente cd's van Katastroof zijn bijna uitgeput en zullen nooit meer worden bijgeperst.
Het betreft 'VRINDJESPOLLETIEK' (2013), met al die gastartiesten en 'VAN 'T SCHAP' (katastrofalia II) (2016), met die zeldzame opnamen.
In de handelszaken zul je ze niet meer aantreffen, ook niet op onze optredens. Ze kunnen wel op onze usb-stick (den aftrekker) worden besteld.
Maar voor de échte verzamelaars: ze kunnen (1 voor 1) nog bij ons worden besteld. De eerste cd kost 20 euro. Bij elke bestelling gaat de prijs omhoog. Wie eerst reageert krijgt de beste prijs.

de Boys van Katastroof

HERMAN IS NIET MEER

Met droefheid vernomen wij het overlijden van Herman Van Haeren, na een langdurige ongelijke strijd tegen een 'ongeneeslijke ziekte', zoals dat dan heet. Ooit was hij de vaste begeleider en tweede stem van Ed Kooyman. Het duo, soms aangevuld met een contrabasspeler, maakte de Antwerpse podia al onveilig toen Katastroof niet eens bestond. Maar af en toe werkten wij samen. De single die wij in 1989 opnamen, is al jaren een gezocht collector's item.

Twitter