DE LANCERING VAN ONZE BIOGRAFIE WAS EEN SUCCES!

De voorstelling van onze biografie “Katastroof: de Geschiedenis van een Antwerps Fenomeen (35 jaar niks as last)” (ja, nen overdreven langen titel) was een succes! Goed weer, frisse pinten, een hoop fans én zelfs persbelangstelling.
 
Ook ATV kwam afgezakt om een reportage te maken…
 
http://www.atv.be/item/katastroof-bestaat-35-jaar-en-brengt-boek-uit
 
We hebben een hoop boeken verkocht en gesigneerd, veel nieuwe fans en oude bekenden ontmoet en te pas en te onpas een of andere katastrofale hit gebracht.
 
De aanwezigen waren ook getuige van een unieke muzikale reünie:  oud-katastrofer Rob de Snob   kwam na 7 jaar voor de gelegenheid even uit ‘pensioen’ om “Zuipe” mee te zingen!
 
De uitgever van de biografie werd even in de kijker gezet en kreeg van alle aanwezigen een applaus, omdat hij het risico nam om geld te pompen in een boek over Katastroof. Hij verjaarde trouwens diezelfde dag, wat weer een reden was om te zingen.
 
Zoals gezegd werd de biografie vlotjes verkocht. Er gaan al stemmen op om aan een tweede druk te beginnen. Bij elk boek kreeg je voor de gelegenheid trouwens een exemplaar van ons katastrofale stripalbum “De Strippende Stroof”, dat Striptekenaar Tom Metdepenningen met veel plezier (maar na 100 klanten een beetje tegen zijn goesting) voorzag van een persoonlijke tekening.
 
Allemaal nen dikke merci en natuurlijk speciaal voor Linda van café Den Engel. Zefs de boete die ons Linda kreeg omdat ons signeertafeltje op de Grote Markt niet reglementair was, kon de pret niet drukken!
 
“Katastroof: de Geschiedenis van een Antwerps Fenomeen (35 jaar niks as last)”, ligt vanaf nu in de boekenwinkels. Hopelijk wordt het een bestseller!