ZWIJGPLICHT VOOR ZJUUL

Zjuul onderging gisteren een broodnodige operatie aan zijn stembanden om een gezwel te verwijderen (met zijn andere "gezwel" is alles nog in orde). Zoals het goed onkruid betaamt overleefde hij de ingreep met glans én staat hij morgen alweer op het podium op Clammotte Rock in Herenthout!
 
Maaarrr....
 
Het gevolg van de ingreep is dat hij een maand moet zwijgen in alle talen (behalve die van de liefde, dames) als hij ooit nog zijn nachtegalenstem van weleer terug wil.
 
Hij zal de oorverdovende stilte van zijn stembanden ruimschoots compenseren met andere lichaamsdelen én door als vanouds op op de snaren te vlammen.
 
De komende paar optredens worden dus uniek in die zin dat het programma enkele verrassingen zal bevatten om de gaten op te vullen waar Zjuul normaal een liedje zingt én... nog unieker: omdat Stef en Jos de Zjuul er nu kunnen doorsleuren zonder dat hij iets terug kan zeggen!
 
De fans mogen op hun beurt een steentje bijdragen door alvast de voetbalhit "'t Is stil aan de overkant" in te oefenen.
 
Wij wensen onze collega Zjuul natuurlijk veel beterschap!
 
 
P.S.: Zjuuls volgende solo-album ligt al helemaal ingespeeld klaar, alleen zijn stem moest nog worden opgenomen. Zjuul wachtte daar speciaal mee tot na de operatie. Zijn nieuwe engelenstem zal dus in primeur daarop te horen zijn!