TALENTENJACHT:: WIN EEN OPTREDEN OP DE GROENPLAATS!

Op 16 juni vieren we 35 jaar Katastroof op de Groenplaats. Om 20u00 treedt Katastroof zelf op, maar al vanaf 15u00 staan er gastvedetten op het podium, en gij kunt er bij zijn!
 
Wij organiseren een wedstrijd en de winnaar mag op het grote podium op de Groenplaats optreden.
 
Wat moet ge daarvoor doen?
 
Twee demo’s inzenden van…
1. Een cover van Katastroof (zo origineel mogelijk)
2. Een zelfgeschreven Antwerps lied (in ’t Antwerps dialect dus!)
 
Alle genres zijn welkom!
 
Hoe moet ge die demo’s inzenden?
Liefst als YouTube-filmke, zodat wij alle inzendingen op onze website kunnen showen. Dat hoeft niet direct een echt filmke te zijn, een paar diashow van een paar fotokes van de groep of zo mag ook. Het gaat tenslotte om de muziek. Moest dat niet lukken mag je ook mp3’s doormailen.
Stuur de link van de filmpjes (of de mp3’s) door naar stef.bef@katastroof.be met een beetje info over uzelf (de groep), waarom ge besloten hebt om juist dat bepaald nummer van Katastroof te coveren en wat uitleg (en /of songtekst) over uw eigen compositie.
 
Inzenden kan tot en met 1 juni. Katastroof kiest dan een winnaar uit de inzendingen. Die wordt bekendgemaakt via deze website. De winnaar wordt ook persoonlijk verwittigd.
 
Met deze wedstrijd willen wij ervoor zorgen dat er een volgende generatie Antwerpse Artiesten opstaat in het kielzog van Katastroof. Niet dat wij al aan stoppen denken natuurlijk. We zijn van plan er nog 35 jaar bij te doen!
 
Benieuwd wie er op 16 juni met de podiumplaats gaat lopen…
 
Succes!