KATASTROOF VIERT 40 JAAR MET CONCERT, ALBUM EN LIEDJESBOEK

Verzamelalbum én nieuwe plaat

Stef Bef: "Het is een driedubbele plaat geworden. Een voor onze normen sjieke uitgave waar 2 CD's inzitten met 40 van onze minst slechte nummers én onze nieuwe CD! "

Jos Smos: "Er zijn door de jaren al wel wat Best of albums van ons verschenen, maar dit is de eerste keer dat we zelf de selectie mochten maken van de platenfirma. We hebben ervoor gekozen om een chronologisch overzicht te maken. Uit zowat elk jaar sinds 1977 staat er een liedje op."

Zjuul Krapuul: "Om trouwe fans die al die liedjes al lang hebben toch nog geld uit de zakken te kloppen, zit ook onze nieuwe plaat Het Leger des Geils er bij. Een album met 14 nieuwe nummers. Als ze die willen, moeten ze dus wel heel de box kopen."

Jubileumconcert

Het jubileumjaar wordt niet alleen gevierd met dit driedubbele album, maar ook met een gratis jubileumconcert op de Grote Markt van Antwerpen op zaterdag 27 mei. Vanaf 18u kan je daar gastartiesten zoals Halve Neuro aan het werk zien en tussen 19u30 en 20u00 beginnen de mannen van Katastroof zelf aan hun optreden.

Stef Bef: "En dat wordt een marathonoptreden, want we hebben in onze setlist niet op een liedje gezien. We spelen tot de flikken de stekker komen uittrekken!"
Liedjesboek en "kledinglijn"

Jos Smos: "Er verschijnt dit jaar trouwens ook nog een boek met daarin onze liedjesteksten mét akkoorden. Speciaal voor de kampvuurgitaristen van de chiro en de scouts."
Zjuul Krapuul: "En vergeet ook niet dat we een nieuwe kledinglijn lanceren!
Bij ons nieuwe album Het Leger des Geils horen T-shirts die deze zomer dé modehype gaan worden!"

Albumvoorstelling

40 Jaar Katastroof (CNR Records) is vanaf 19 mei verkrijgbaar in de winkels en als download.

Het jubileumconcert gaat door op zaterdag 27 mei vanaf 18u00 op de Grote Markt van Antwerpen.

Meer info

stef.bef@katastroof.be
0486 39 01 29
Ook op Facebook en Twitter!